Het Spiritueel Pad

 

 

We hebben allemaal een levensmissie: met moed en zelfvertrouwen onze spirituele uitdaging aangaan. Dat moeten we doen door de mogelijkheden te erkennen die elke angst met zich meebrengt. Door te leren van hun inherente lessen. Door de zwakte die ze aangeven te overwinnen. En door onze unieke spirituele kracht te ontwikkelen.

 

Deze goddelijke kracht is de diepste uitdrukking van onze eigen waarheid. Het is een weg vol verrassingen en ontdekkingen, een weg waarop we onze vaardigheden ontwikkelen en liefde leren uiten door middel van wijsheid, vergeving en vrijgevigheid.

 

Het spreekt voor zich dat het spirituele pad een pad is waarop we worstelen. Een pad waarop we moeten leren juiste keuzes te maken. Maar het is ook een pad, waarop we goddelijke leiding ervaren. Een pad dat ons toont hoe we boven onze lagere behoeften kunnen uitstijgen. Een pad dat ons uitnodigt naar een hoger niveau van bewustzijn te gaan.

 

Het spirituele pad brengt ons voorbij onze beperkte kennis, daar waar we het diepste inzicht krijgen in deze ervaring dat we het leven noemen!